Toukasta perhoseksi

Runoilija Daniel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Timantinkirkaat atlantin takaiset unelmat
juovuttaa hyvänolontunteeseen joskus
torstaisin ja usein perjantaisin.

Siis valtias se lapsi hallitsee
vaikkei ymmärräkkään kuin
yhtä bändiä kerrallaan.

Sen valtiaslapsen ajatukset, mielipiteet
ja kaikenkaikkiaan habitus
kuolee krapulaan,
niihin aamuihin ja toisiin päiviin.

Valtias on kokenut puberteetti vaiheeseen
kuuluvat valveunipainajaiset.
Se tylsistyy, tulee tosikoksi.

Ennen iltapäiviä ja viikonloppuja
se alamainen, turha aikuinen
luulee pitävänsä radiolistapopista.

Ja peruu lapsena tekemänsä unelmat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot