Teollistumisen krapula

Runoilija Daniel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä savuinen inhimillisyyden melankolia syvenee.
Meidän Atlannin takaiset unelmat johtavat öljyholokaustiin.

Se hidas rotumme syöpä.

Kuvittele tulevaisuus;
maailman pääoma, ryhmä kapitalisteja seisoo ihmiskunnan rinnan päällä....Ikuisesti.

Ehkä olemme mitä ajattelemme, sillä en löydä rakkautta.
Kuvistani,unistani.
On vain niin että kauniit adjektiivit ovat kuolleet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot