Pihalla kaikesta

Runoilija nalle puh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä polta mua karrelle, sano sekin jos oon liian lähellä sua. * hiljainen ilta,mennään pois kaupungilta,huoneesi hämärään,olet satama ja sinuun minä jään..
 

Minun sydämessäni solmuja, tietäisinpä mitä tehdä.
Olet mielessäni, vihaan ja rakastan, en tiedä enää kumpaa enemmän.
Sinun rakkautesi saa minut voimaan hyvin, pahat sanasi pahoin.
Miksi muutut eri ihmiseksi eri päivinä, eri tunteet ja eri katseet.
sanoissasi kaikuu valinnan vaikeus, oletkohan samassa tilanteessa.
Osaisinpa päättää, osaisinpa päästää irti tai pitää kiinni täysillä.
Pelasta , rakas, minun sydämeni rakkaudelta tai tuskalta, en tiedä mitä ajatella. Päätä puolestani, itse en pysty siihen.

Selite: 
sekavaaaaa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot