?

Runoilija nalle puh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä polta mua karrelle, sano sekin jos oon liian lähellä sua. * hiljainen ilta,mennään pois kaupungilta,huoneesi hämärään,olet satama ja sinuun minä jään..
 

En osaa olla itseni itseni kanssa,
enkä ymmärrä kuinka itse pilaan kaiken ja mietin mikä meni vikaan.
Pelko syö sieluani päivä päivältä lujemmin.

Selite: 
niinpäniin.tällästä tänään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on niitä päiviä, hetkiä, jolloin kaikki mitä tekee, sanoo, menee pieleen. Hyvin kirjoitettu sellaisesta hetkestä. tuttua minullekin, kenellepä ei.

 

Käyttäjän kaikki runot