Pilalle mennyt elämä

Runoilija nalle puh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä polta mua karrelle, sano sekin jos oon liian lähellä sua. * hiljainen ilta,mennään pois kaupungilta,huoneesi hämärään,olet satama ja sinuun minä jään..
 

Ehkä kenelläkään ei ole aavistustakaan siitä miten repeilen aamusta iltaan ja kyyneleet eivät suostu kyläilemään silmissäni.
Jokainen päivä tuntuu päättymättömältä taistelulta kivun kanssa.
Minun voimani eivät riitä tähän,enkä tiedä uskallanko huutaa.
Kukaan ei huomannut sydämeni valahtavan pois rinnastani kun kaikki romahti,
katsoivat vaan että en edes tuntenut millään lailla yhtään mitään.
Haluaisin kertoa ajoista jolloin taistelun sijalla olivat hymyt,mutta en kestä edes ajatella sitä.
Miten voi olla mahdollista että yksi ihminen pystyy rikkomaan niin paljon niin vähällä aikaa?
En kaipaa,minä vihaan,vihaan niin paljon etten vihaltani pysty edes kipuani suremaan pois.

Selite: 
Se tuhosi kaiken,koko elämän.
Kategoria: 
 

Kommentit

Rankkaa. Sydäntä särkee kun lukee tällaisia. Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot