Hiljaisina kesäöinä

Runoilija Muuan mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain elämää, ei sen enempää..
 

Hiljaisina kesäöinä
voin kuulla ajatusteni äänen
ja sydämeni huokaukset.

Voiko ketään kaivata näin paljon ?

Taivas itkee tuhansin pisaroin,
niin teen minäkin
(vaikka olenkin MIES).

Havumetsän vaisu humina huokaa hengitykseni tahdissa
ja kaukaa kuuluu vaimea käen kukunta.
Rakkaani, sinäkin olet jo kaukana poissa.
Kuinka kestän nämä yöt ilman läheisyyttäsi ?

Aamu valkenee pian
ja on aika kohdata uusi päivä,
ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis kaipuuruno. Oikein hyvää syntymäpäivää Sinulle!

Haikean kaunista.
Ja sydämen ikävään ei auta kuin Dr Aika, joka on aika hidas lääkäri.
Ottaisin pois tuon koko sulkulauseen, ei se estä kyyneleitä jos on mies.

Hieno runo kipeästä aiheeta.Onnea Syntymäpäiväsi johdosta. :o)

Se on totta miehetkin itkee ja saa myös itkeä, miks mieheet ei sais itkeä..

Tää on hiano runo, koskettava,
toi alku on aivan ihana^^

Kaunista. Tämä tosiasia, että miehetkin itkevät tulee hyvin esille :) Hyviä vertauskuvia.

Tämä on jotain todella kaunista. En tienykkän että miehet osaavat kirjoittaa näin koskettavia runoja kuin tämä on. Suosikkeihin menee.

Herkkä,koskettava,pidän hyvin paljon tästä,
se on vaan hyvä asia kun mieskin itkee,se oikeus on kaikilla ja onni ihmiselle,kun osaa itkeä ja se on
myös samalla vahvan ihmisen merkki,vahvat uskaltavat itkeä ja sen myös myöntää...
Onnea syntymäpäivänäsi...

Herkkää ja kaunista tekstiä.
Tietenkin miehetkin saavat itkeä niin kuin muutkin.

Tämä runo hieno todella hieno.
Suosikkeihin menee.

Ihanan haikea runo -suosikkeihin

Huokauksen Hieno runo.

Kauniisti kirjoitat luonnosta
ja rakkaan kaipauksesta.

 

Käyttäjän kaikki runot