Syyssurua

Runoilija Muuan mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain elämää, ei sen enempää..
 

Näen merkit alkavan syksyn silmistäsi
kyyneleet
kuin syyssade vailla loppua
Ruskaviinipullo pöydällä korvasi ruskaretkemme
ja syystuulen huokaukset kuuluvat myös huuliltasi
-voisinpa lohduttaa sinua jotenkin
Muuttolinnut lensivät etelään
-ehkä lennämme perässä kun maa saa valkoisen peitteen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot