Suunta elämässä

Runoilija Muuan mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain elämää, ei sen enempää..
 

Syksyn tultua
nousivat muuttolinnut siivilleen,
suuntanaan etelä.
Minä jäin tänne kylmään;
kaipaamaanko jotain ?

Kerrotaan, että muutolinnut suunnistavat öisin
tähtien mukaan.
Antaisiko ylläni kaartuva Linnunrata minullekin
suunnan elämääni,
vai eksyisinkö yhä enemmän lukemattomien
tähtien joukossa ?

On vielä pitkä aika siihen,
kun ensimmäiset muuttolinnut palaavat.
Kuinka moni uupuu matkalle
tai joutuu saaliiksi ?
Hiipuuko rakkautemmekin lopullisesti siihen mennessä
vai herääkö se uudelleen kevään lämmössä ?

Selite: 
Aihepiiriltään vähän samantapainen kuin aiemmin kirjoittamani "sumuisen tien kulkija".
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kaunis,pidän paljon...

 

Käyttäjän kaikki runot