Kuiskaan

Runoilija Zirkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"we all assume that we rule our lives, but we can't even hold our breath"
 

Rakkaani,
en ollut koskaan ennen
grillannut takapihalla lokakuussa
tai syönyt jonkun kanssa
suklaabanaania puutarhakeinussa.

Tuuli riepotteli sydäntäni niin
että omenapuun lehdet ruoskivat kasvoja
Ja pienen hetken
tuhka näytti leijuessaan
lumelta.

Siinä hetkessä minä painaudun
varovasti kiinni sinuun
ja kuiskaan itselleni salaisuuden:

Sinussa on aina
tämän maailman
paras paikka.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkauden edestä tulee tehtyä mitä ennen ei olis ajatellutkaan.Tämä on kaunis ja tunteellinen runo.

Rakkauden edestä tulee tehtyä mitä ennen ei olis ajatellutkaan.Tämä on kaunis ja tunteellinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot