Uso

Runoilija Zirkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"we all assume that we rule our lives, but we can't even hold our breath"
 

Ihan kuin sinut olisi pudotettu
jostakin tuolta taivaasta eteeni
Sinä unidentified smiling object

Olit vain yhtäkkiä siinä
Ja hetken mietin
aiotko oikeasti kaapata minut alukseesi
ja viedä pois maata kiertävältä radalta

Be careful,
sillä olen lähiaikoina tulossa hulluksi

Koska alan pitää sinusta ja tavastasi
laulaa kanssani bussimatkalla
katsoa silmiin metrossa
ja syödä jäätelöä syksyllä ulkona.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihan runonen, kauniisti kirjoitettu ja muutenkin aika venkeä :)

Ihana runo!

 

Käyttäjän kaikki runot