Mietelmä III

Runoilija Zirkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"we all assume that we rule our lives, but we can't even hold our breath"
 

Olet minulle edelleen tärkeä

Vaikka en olisi
koskaan halunnut
sydäntäsi särkeä

Mutta ymmärräthän,
jos rakastan jotakuta
Rakastan koko sydämestäni

En vain puolella sydämellä.

Selite: 
ehkä tiedät mitä tarkoitan, en vain pysty.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä on parempi erota jos ei voi antaa täyttä rakkautta. Koskettava runo.

Oikea, Aito Rakkaus tulee koko sydämestä.
Puolikkaalla ei ole rakkaudessa mielestäni merkitystä...
Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot