Hämmennyksiä

Runoilija Zirkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"we all assume that we rule our lives, but we can't even hold our breath"
 

Haluan päästä sinun silmiisi,
kellumaan katseesi rajoille
Hukuttautua kaikkien surujesi merkityksiin,
kadottaa itseni äänesi sävyihin
ja kehystää kuvani sinun sanoihisi
ikiajoiksi.

Minä lupaan etten tee lunttilappuja
siitä miten olen opetellut
olemaan olematta
Koska sen jälkeen en enää voisi
valvoa näitä yksinäisiä öitä
haaveillen sinusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosin hienosti runoilet!
Tää on vahva:)

Tosin hienosti runoilet!
Tää on vahva:)

 

Käyttäjän kaikki runot