Näkemiin

Runoilija Zirkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"we all assume that we rule our lives, but we can't even hold our breath"
 

Piirtelen sanoilla kuvia
sinun selkääsi

Luen läpi
jokaisen kyyneleesi

Enää en halua
odottaa seuraavaa aamua

Koska silloin minä jo
rakastan sinua

Selite: 
Kiitos näistä päivistä pupu, avasit silmäni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih, ihana! :)
Kosketti kovasti, tuttuja tunteita.

ihana <3
tämä oli jotain niin suloista. :>

Voih, miten herkkää... ja haikeaa.
Ihana runonen.

Oih, ihana! :)
Kosketti kovasti, tuttuja tunteita.

ihana <3
tämä oli jotain niin suloista. :>

Voih, miten herkkää... ja haikeaa.
Ihana runonen.

Tässä vain on sitä jotakin... tunteiden syvyyttä, rakkauden aaltoja...
 

Käyttäjän kaikki runot