Ihanat ongelmat

Runoilija Jadekettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Moniongelmainen,
Aviovaimo,
Luonnevika,
Sitoutumiskammo,
Alkoholisti,
Hyväksikäyttäjä,

Hienoa!

Kerro minulle vikasi,
niin rakastan sinua

Teet minut onnettomaksi
ja minä sinut hulluksi

Hyvä!

Epäonnen maksimointi
pitää onnen loitolla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:) pl. aviovaimo ni tuo voisi kertoa musta ;)

 

Käyttäjän kaikki runot