Hyvä tyttö

Runoilija Jadekettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isin kiltti pikkutyttö
Tarmokas koululainen
Tunnollinen opiskelija
Tehokas työntekijä

Kiitosta sieltä,
Tunnustusta täältä.

Kuinka kauan vielä…
että oppisin edes pitämään itsestäni?

Selite: 
Itsekunnioituksen ja itsetunnon hakeminen ulkopuolelta ei onnistu. Kaikkien näiden vuosien muiden miellyttämisen jälkeen ymmärrän, että se ei tule ulkoa. Kaadettu vesi tässäkään asiassa kaivossa pysy.
Kategoria: 
 

Kommentit

aagh. liian totta. ;_;

Jepjep...tänään juuri tuli mietittyä asioita (taas kerran) tästä aiheesta ja miten sitä aina epäilee kaikkea kehua/tunnustusta/mitä tahansa positiivista, että mikä siinä on takana koska sitä tuntee itsensä (vai tunteeko) liian hyvin ja tietää, että ei ansaitse kehuja tms... vai onko oma käsitys itsestä vaan niin vääristynyt ja yli-ihmisyyttä tavoitteleva että ei vaan tajua...

 

Käyttäjän kaikki runot