Pelko

Runoilija Jadekettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelko

On ihana kaivata
jotain mitä en voi saada

On helppoa rakastaa
häntä, joka ei voi olla minun

On turvallista tehdä itsestään onneton
kun pelkää onnea.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin me tehdään kaikki..on jotenkin kuin potku vatsaan kun tarjoat asian aivan nenän eteen nähtäväksi. Kiitos silmien avauksesta, suljen ne kohta taas.. on helpompi niin. :)

Samastun täysin tähän runoon ja pidän siitä todella. Rakkaudessa on aina mukana menettämisen riski ja siksipä se onkin joskus pelottavaa.

Onneen tarvitaan rohkeutta elää, miten totta onkaan runosi!

Onnea sinulle tänään ja runsain mitoin rohkeutta!

on. tuota sen voisi sanoa olevan. omanlaisensa pelon analyysiä. hiukan mietin tuota miksi pelätä, kun käsitin että taitaa olla pelko menettää se minkä sitten saakin, jos saa ja sittenhän se vasta sattuukin, muttamutta, sitähän kutsutaan elämiseksi. en ole kuullut kenenkään kuolleen siihen vielä sellaisenaan, joten pitäisi pelon siitä tiedosta olla lievempi, jos siitä nyt apua olisi. toivon kuitenkin että olisi. kun päämäärä olisi se tavoite, eivät ne tunteet joita tulee tavoitteeseen pääsemiseksi. pidän tästä ajatuksia herättävästä runosta.

hyvää syntymäpäivää myös :)

Hieno. Ja todellinen.

...niin totta että melkein itkettää. :/

 

Käyttäjän kaikki runot