Ei enää

Runoilija Jadekettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haa !
Minä näen sinut
Et enää minua tuhoa!

Ilkuit miehessä punaisen piruna
Surullisena enkelinä alistuit naisessa

Olen tarpeeksi taistellut
Itseäni tuhonnut
Haavani sitonut.

Haihdu kirpeään aamusumuun!

Vihoinkin uskallan sinusta luopua
Suloinen lapsuuteni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

...miten tästä tuleekin mieleen se kuinka se "ainoa oikea" rakkaus jaksaa pyöriä elämässä ja vaikka kuinka taistelee unohtaakseen...

 

Käyttäjän kaikki runot