Onnellinen onni?

Runoilija Jadekettu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

”Näin selviät työstressistä”

”5 askelta hyvään itsetuntoon”

”Avioeron tuskasta uuteen nousuun”

”Kohtaa sisäiset demonisi, kulje aurinkoon”

Maailman oppaat kertovat,
kuinka torjut onnettomuutta

Miksi kukaan ei opeta,
kuinka kestää onnea?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Josko pelottaa että se loppuu?

Hieno, hyvin kirjoitettu.
Pidän.

Sinfoniaa sielulleni.

onko tuo kestämättä oleminen sellaista "ei, en ansaitse tätä, en todellakaan..." vai "aaagh, loppuis jo, ei tätä jaksa. inhottavaa on, tosi tyhmää"?
miulle tulee joskus tuon edellisen kaltaisia tuntemuksia.

...niimpä. Kerro heti kun keksit koska mä tuhoon onneni heti kun sellanen tulee eteeni.

 

Käyttäjän kaikki runot