Mistä tuntee rakkauden

Runoilija Rubia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus...

mistä sen tietää, että rakastaa

Siitä
että teen makaronilaatikkoa
kun tulet matkalta
vaikka inhoan kokkaamista

Siitä
että etsin päivystävän apteekin
kun olet kipeä
vaikka muut menevät leffaan

Siitä
että hymyilen koko päivän
kun tulet aamulla käymään
vaikka viivyt vain hetken

Siitä
että sinun onnesi
on tärkeintä maailmassa
vaikka et edes ole minun

Kyllä sen vain tietää...

vai vieläkö epäilet rakkauttani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Arjen teoista..arjen välittämisestä. Hyvä!

kyllä sen aina jostain tietää.

Näin se menee.

 

Käyttäjän kaikki runot