Sanatonta viestintää

Runoilija Rubia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan sinua, sanoin
etkä sinä vastannut

Ikävöin sinua, kirjoitin
ja sinä toivotit hyvää juhannusta

Yhä uudestaan
sieluni kuoli tuhat kuolemaa

Odottaessani sinulta merkkiä,
että välität sittenkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno

Surullisen kaihoisa tunnelma hyvässä runossasi.

Surullista.

 

Käyttäjän kaikki runot