Broken

Runoilija Rubia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

So broken
scattered in million pieces

And I wonder
if I'll ever be whole again

For what?

Life is a joke to me
love even bigger one

And I'm just not amused at all

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot