Valheita

Runoilija Rubia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä en enää välitä
katson sinusta ohi ja poispäin

Minä en enää rakasta
nauran vanhoille tunteilleni

Minä en enää ajattele
katkon muistoilta siivet

Minä en enää...
minä en enää...

Minusta on tullut
helvetin hyvä valehtelija

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot