Vaikka unissasi olisit tehnyt mitä vain

Runoilija Tajuton Takkatuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 12:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.3.1990

 

Minä olin odottanut sinua koko elämäni

- ja sinun katseestasi
saatoin huomata saman

Sinä porauduit lävitseni,
näit sekunneissa sen,
mitä moni ei löydä koskaan

Siinä hetkessä oli kaikki

ja niin sinusta tuli tulevaisuuteni;
kasvot kysymysmerkin paikalle,
lämpö kylmyyden tilalle

Mutta kun lähdön hetki koitti,
ei sinun suusi ollutkaan valmis
vannomaan uskollisuutta

vaikka sydämesi lupasi olla minun

Sinä veit ainoan syyni jaksaa
tämän pienen ikuisuuden ilman sinua

Selite: 
Jos vain olisit luvannut odottaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot