Rakkaus äidin äänessä

Runoilija Tajuton Takkatuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 12:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.3.1990

 

Ihmisten ympäröimänä
maailman yksinäisin

aivan liian kaukana kotoa

Selite: 
Melkein vuoden vanha jo, mutta sopii tämänkin päivän olotilaan täydellisesti.
Kategoria: 
 

Kommentit

Toistamisiin soi puhelin. Välimatkaa km.

Oiii, koti-ikävä lapsuuteen...
Muutama sana, niissä kaikki mitä tarvitsee suuriin tunteisiin. Loistavaa!

Lyhyesti paljon ja siksi hieno.

Koti on kiva mesta. Välillä. Hienosti saneltu runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot