Kuin kotonasi

Runoilija Tajuton Takkatuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 12:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.3.1990

 

Miten voikaan olla,

että nämä seinät
ja nekin huoneet
ovat sekä koti
että kaipuu pois?

Tutuiksi tulleissa nurkissa kummallinen kaiku,
turvallisten verhojen takaa
näen ainoastaan vieraat maat

Mitä sitten, vaikka viihtyisinkin missä vain?

En unissani enää hengitä
kummankaan kaupungin ilmaa

Selite: 
Kauan on aikaa siis. En sano mitään.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot