Pakkasen puolella

Runoilija Tajuton Takkatuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003
Viimeksi paikalla: 27.12.2020 12:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.3.1990

 
hallayö hauras ja harmaa,
sydän huomassa syksyn
jossain kuoren alla
minä sulatan mielesi roudan
kuin
kynttilä pimeyden keskellä,
loihdin esiin ruskan värit
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot