Kun kuolen

Runoilija Haarukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Y Master of Cutlery

since 2002



Siis ruokailuväline on hän, tosiaan, joo.
 

Haluaisin sanoa tämän
kun kuolen
tai ehkä ennen,
jos en ehdi silloin sanomaan

kiitos että näit mut tänään
kiitos että katsoit mua
ja anteeksi
etten nähnyt sua

ja kaikista niistä kerroista
kun kävi näin

kiitos siitä illasta
vaikka pöydästä katositkin
kiitos että kysyit
mistä mä tulin siihen

(mutta ehkä
se pitäisi sanoa jo nyt
siltä varalta etten kuolekaan lähiaikoina
ja ehkä
olet jo unohtanut koko jutun
kun kuolen
ja silloin tästä ei olisi mitään hyötyä!)

mutta kiitos kuitenkin.

Selite: 
joo eihän tässä vielä kuolemassa olla:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot