LOPUTTOMASTi

Runoilija Haarukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Y Master of Cutlery

since 2002



Siis ruokailuväline on hän, tosiaan, joo.
 

1

sut joka paikassa nään
täytyy siihen tahtiin hengittää
kuin kävelet
ja sun askeleet kuulen kaukana taas

tuu mua kohti
lähesty
askelees kuulen jo
lähesty loputtomasti

äärettömästi nollaa lähestyy
äärettömästi ei mitään
välimatka kasvaa, vähenee
ei sen kulkua voi ennustaa

2

sun kasvot vasemmalta katsoo mua
et ole tässä kun käännän pään
ja äänes sun
kuulen takaani moottoriteillä

takapenkillä istut
ja nyt vieressä jo
kun käännän pään
taas se katoaa

äärettömästi nollaa lähestyy
äärettömästi ei mitään
välimatka kasvaa, vähenee
ei sen kulkua voi ennustaa

loputtomasti mulla on sulle vihaa
ja valheita
niitä en anna, niistä osaa et saa
ei mitään muuta annettavaa
pysy siinä niin jatketaan
älä katoa vielä
heti kun mulla jotain on, sen saat


äärettömästi nollaa lähestyy
äärettömästi ei mitään
välimatka kasvaa, vähenee
ei sen kulkua voi ennustaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot