kaksi

Runoilija Haarukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Y Master of Cutlery

since 2002



Siis ruokailuväline on hän, tosiaan, joo.
 

sinä naurat minulle
henkilö!
sillä minä
kuten sinäkin
olen kuin sinä.

Jäit mieleen
sillä molemmat pelaamme golfia
toiselta puolelta
(emme kumpikaan pelaa golfia, todellisuudessa!)
käytämme saksia kuin oikeakätiset
lusikka vasemmassa kädessä
kirjoitimme kummallakin kädellä

ja näillä asioillahan ei ole mitään merkitystä,
miten päin paperin taittaa
ja onko aamu- vai iltauninen

mutta niin me aina luulemme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännä runo. Todellakin, harvalla asialla on oikeasti väliä vaikka muuta halutaan luulla.

Jännä runo. Todellakin, harvalla asialla on oikeasti väliä vaikka muuta halutaan luulla.

 

Käyttäjän kaikki runot