Viestintää

Runoilija Haarukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Y Master of Cutlery

since 2002



Siis ruokailuväline on hän, tosiaan, joo.
 

Ennen vaihdoin aina radiokanavaa
ja sinä vaihdoit sen takaisin
ja vaihdoin kanavaa
ja sinä vaihdoit,

mutta tänään
nauraen huomasin, että
vaihdoin radiokanavaa
(sille kanavalle, jota sinä kuuntelet!)
ja vaihdoit sen takaisin
sille kanavalle, josta pidän enemmän
ja vaihdoin kanavaa
ja sinä vaihdoit,

ja astuessani ovesta ulos
nauroin meille,
sillä vaihdamme paikkaa
ja kohta
teen kaikki sinun työvuorosi.

Selite: 
heh.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hitsi, täähän on jännä. Tykkään ihan tosi kovasti

ja vaihdoin kanavaa
ja sinä vaihdoit

Ihanasti kirjoitettu, näinkin arkisesta asiasta.

Hitsi, täähän on jännä. Tykkään ihan tosi kovasti

ja vaihdoin kanavaa
ja sinä vaihdoit

Ihanasti kirjoitettu, näinkin arkisesta asiasta.

 

Käyttäjän kaikki runot