Nimetön

Runoilija kukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

missä on todellisuus
 

Veljeni näkee

vaikka hänellä on särkynyt sydän
ja toinen silmä sokea

hän näkee siltikin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hyvin kaunis runo, ei tarvita enempi sanoja.

aika kaunista.. en osaa sanoa mitään ihmeellistä, mutta tämä vain koskettaa :)

ja kiitos kommenteistasi runoihini, oli mahtava käydä täällä pitkästä aikaa ja saada tuollaista palautetta!

hellyyttä täynnä :) Ihana runo !

Pienistä sanoista tehty suuri runo.Loistava!

hitto kun tää on muuten oikeesti kaunis. luin tämän, ajattelin että onpa aika nättiä tekstiä, menin eteenpäin, palasin takaisin. tämä vain kätkee jotenkin niin paljon asiaa sisälleen enkä osaa edes kuvailla kaikkia niitä tunteita, mitkä mussa herää kun luen tämän.

parasta lukemaani tekstiä pitkään aikaan - ihan rehellisesti.

Todellakin kaunis kaikessa lyhykäisyydessäänkin! (:
Aivan ihana!

no niin,
ei silmillä kaikkea näekään. Siis vaikka toinen olisi sokea niin silti näkee, varmaan enemmänkin joskus kuin me, joilla pitäisi silmät olla päässä.

vitsi miten ihana tämäkin runo. Kiitos tyttö <3

Ymmärtämiseen tarvitaan vain hyvä sydän.
Kaunis runo.

hallitset penteeen hyvin tuon ohikirjoittamisen. kuin puhhuisit sanomatta sanallakaan varsinaisesti mittään, mutta josta silti saa irti pelottavan paljon.

lissää näitä.

Tässä on jotakin hellyttävää. Ihan niinkuin pikkusisko puhuisi isoveljestä, että kuinka se on maailman vahvin ja viisain ja niin edelleen :>

Lyhyt on kaunista.

ps: kiitos kommentista :)

kaunis :o <3

Laittoi minut heti miettimään elämän tärkeysjärjestystä, ehkä se on välillä ihan hyväksi. :)

Pidin tästä todella paljon. suosikkeihin.

Tämä on kaunis,
jotenkin koskettava
ja haikeakin kaikessa
lyhykäisyydessään.
<3
(ja kiitos :))

Joillain on rohkeutta nähdä silloinkin kun meillä muilla - joiden voisi olettaa näkevän kirkkain silmin - ei ole. Upeaa. Lisäsin suosikkeihin.
Kiitos kauniista kommenteistasi, pelastit päiväni<3

no voihan sitä näkeä kunninkin esim sydämmellä voi nähdä:)

 

Käyttäjän kaikki runot