Nimetön

Runoilija kukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

missä on todellisuus
 

En minä hiljaisuutta pelkää
vaan sitä ettei ole mitään sanottavaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuten myös tämä.

...ja hiljaisuus kertoi enemmän kuin mikään sana tai lause.

 

Käyttäjän kaikki runot