Lupaa lisää totta

Runoilija kukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

missä on todellisuus
 

Silkkipaperitaivas on totta silmissäsi,
elääkö meri sinussa

huomiseen lyhyt ikuisuus
kun istut selkä seinään päin
ja lupaat lupaat lupaat

kerro minulle missä alan minä, mihin sinä loput
lapsuus aina liian aikaisin

anna minulle, ole minulle
olemassa
on niin kipeää maata itsessään hengittää
ja nähdä kuinka maailman reunalta putoilee
yksin, sinun kanssa helpompaa

ole minulle tämä maailma
ja enemmänkin
ole totta

niinkuin sumuiset kouluaamut
sydämen paikalla kivi
ja jääkaapissa pelkkää tyhjää

ole minun silkkipaperitaivaani
ole minun
ja ole totta

Selite: 
ja sä sanot:"oot niin kaukana, etten saa sua enää kiinni"
Kategoria: 
 

Kommentit

"ole minun silkkipaperitaivaani
ole minun
ja ole totta"

Olen loogisen jatkumon ystävä, enkä siksi aina ymmärrä tapaasi kirjoittaa, mutta tunnistan kauniin säkeen, kun sellainen tulee vastaan. Tämä säe on kuin kaunis uni.

Tämä on vain kaunis ja hauras, hauras ei muuta. En tiedä muuta. Kaunis.

aivan ihana runo kaipuusta :>
hienoa tekstiä.

ole minun silkkipaperitaivaani
ole minun

:)

Olet kyllä taitava.
Pidin tästä kovasti, kauan olet oiken kirjoittanut? Pidän kovasti näistä sinun muistakin runoistasi.

Olet hyvä!

Tykkään tositositosi paljon<3

Tosi hauras, kaunista tekstiä.
Rakastuin jokaiseen säkeeseen.

Kaunis, ihana.

"ole minun silkkipaperitaivaani
ole minun"

Nuo sanat, ah. Upeat.

tämä oli erittäin kaunis. silmät kosteina luin.
(en saa aikaan edes hyvää palautetta. :D)

suosikkeihin, todellakin.

 

Käyttäjän kaikki runot