Silloin joskus..

Runoilija sateenvarjonkahva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
  Vajonneet lupaukset,
alla elettyjen iltojen

Korvissa kaikuu unelmat,
unohtuneet unelmat

jotka ennen vielä omistin,
kauan sitten omistin..
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niinpä.

Todella kaunis^^

Joskus unelmat mokomat jopa toteutuvat

 

Käyttäjän kaikki runot