Hukattu soppaohje

Runoilija sateenvarjonkahva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kyyneliä seitsemän desiä
Vihaa puoli kiloa
Menetettyä rakkautta kolme ja puoli metriä
Surua kuusitoista kyynärää

.. ja hyppysellinen sääliä.

Sekoita ainekset keskenään ja anna niiden hautua mielessäsi kunnes seos on valmis.

Valitettavasti hukkasin ohjeen ja sain aikaiseksi vain

kilokaupalla tyhjiä ajatuksia

ja

kaksikymmentäkahdeksan
grammaa kysymyksiä

joihin en löydä vastauksia..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella mukava, oivaltava ja hieman haikea runo. Tarjoillaan omalla ajalla?

Kovin katkeransuloista ja niin täynnä minun elämääni. Aina ei tosin voi olla hyvä kokki. siksi ei kokata vieraille vaan koetetaan tarjota valmisruokaa omana ja kääriä jäljelle jääneet kysymykset ja säälinsä roskien sekaan. Kaunis ja kekseliäs runo! :)

Kiitos arvostelustasi!

oi miten ihana idea ! todella suloinen runo.

kiitos kommentistasi<:

Upeaaa!!!

Mukavia muhennoksia voisimme saada sekoittelemalla ripaus sitä ja ehkä tätäkin ropaus.

Tää on sellainen ohje , että väliin vähän vanhemmatkin tätä etsii.

Nokkela, mainiosti toteutettu idea C:
Hiukan eksynyt runo, tyksin.

tää on aika kiva runo :) hyvin kirjotettu kyllä :DD

Hieno. Pidin tästä paljon. Oivaltava.

 

Käyttäjän kaikki runot