Kevät on tullut

Runoilija sateenvarjonkahva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kahlehdin mielessäni sielusi kiinni omaani
unelmissani toivon sinunkin tekevän niin

Uskon, toivon, kuvittelen
rakastan rakastamatta

Tuoksut

pieniltä linnunpoikasilta
leskenlehden kukkasilta
kevätpäivän pilvenhattaroilta


Katsomme toisiamme
katsomatta kuitenkaan..
Selite: 
On se ihastuminen hassua aikaa.. Kun ei oikein ota selkoa omista ajatuksistaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, ihana. kiitos oli mukava lukea.

Sanoinkuvaamattoman kaunista <3

Rakastuin kursivoituihin kohtiin!!

Syvää ihastusta olen täynnä. Aivan ihana :)

kaunis, ihana. kiitos oli mukava lukea.

Sanoinkuvaamattoman kaunista <3

Rakastuin kursivoituihin kohtiin!!

Syvää ihastusta olen täynnä. Aivan ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot