Maalaus

Runoilija sateenvarjonkahva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
                Ulappaa tuijotin,
mielessäni aaltoja väritin

Auringonlaskun
horisonttiin maalasin

Katseesi siihen piilotin,
nyt etsin sitä itsekkin

Liekkö lokki taivaan
vai vaahtopää,

katseesi kuitenkin häviää..
Selite: 
Perusruno.. kommenttia?
Kategoria: 
 

Kommentit

Hihi, hieno runo <:
Laittoi hymyilemään (:
Pidän tästä <:

Ja kiitos arvostelustasi ^^

Tässä tulee mieleeni kirja, Lokki Joonatan, jonka sain synttärilahjaksi omalta tyttäreltäni vuosia sitten.

Kiitos arvostelustasi ystäväni.

Siunaavin ajatuksin

 

Käyttäjän kaikki runot