Kissaenkeleitä

Runoilija Heartbeat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MUISTATHAN, ETTÄ OLEN KIRJOITTANUT RUNONI ITSE JA NIIDEN KOPIOINTI ON TEKIJÄNOIKEUSRIKOS! COPYRIGHT©Heartbeat
 Frustra poeticas fores compos sui pepulit - Turhaan koputtelevat tervejärkiset runouden ovia.  
 

Me ollaan kissaenkeleitä,
hetkiä menneitä,
muistoja lempeitä,
ikävää järjetöntä.

Pieni viiksi värähtää,
kyynel poskelle vierähtää,
tuska monia viiltää,
tästä painajaisesta ei voida herättää.

"Älä äiti, isä pelkää,
Täällä on hyvä olla ja monta ystävää.
Niityllä leikitään ja hiiriä metsästetään.
Me vielä tavataan, suukotellaan ja halitaan.
Me teitä täällä rakastetaan ja kaivataan.
Täällä sateenkaarisillalla,
kissojen taivaassa."

Selite: 
Muistoissamme lepää Dora ?-08/08, Rebel 04/06-01/09, Chili 04/08-04/09 ja Fiona ?-09/09. <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot