Yöllisiä painajaisia

Runoilija Heartbeat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MUISTATHAN, ETTÄ OLEN KIRJOITTANUT RUNONI ITSE JA NIIDEN KOPIOINTI ON TEKIJÄNOIKEUSRIKOS! COPYRIGHT©Heartbeat
 Frustra poeticas fores compos sui pepulit - Turhaan koputtelevat tervejärkiset runouden ovia.  
 

Välillä valveen ja unen
Kuulen sen.
Hennon kuiskauksen
Sanan hiljaisen.
Tunnus rakkauden.
"Rakas"

Annat käteeni kosketuksen
Hipaisun kovin varoen.
Elkeet halauksen.
Melkein äänettömästi kysyen.
"Saanko pidellä sinua?"

Huokaat rauhoittuen
Löytäen pois reitiltä painajaisten.
Vaipuen tuttuun ja turvalliseen
Haaveeseen, vielä mutisten.
"Minä rakastan sinua"

Huomaan kasvoillasi vihdoin sen
Hymyn onnellisen.
Näin on hyvä olla, kainalossa aarteen.
Rakkaimman.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot