Kuka tekee sellaista?

Runoilija Poppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mansikoita iltahämärällä. minä se olen.
 

Se osaa lentää,
Vaikkei lennä

Ja syödä syömättä

Joskus ei ole,
Vaikka oikeasti on

Olematta silti

Se koputtaa
Sun ikkunaan

Ja kiipeää
Kiinni kippuraan

Koputtaa päätä
ravistaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot