Jumalainen nainen

Runoilija Poppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mansikoita iltahämärällä. minä se olen.
 

Punaviiniä siemaileva
Vapaasti rietaileva

Mieli sama, mutta
Tahto vahva

(ja oma)

sellainen nainen on lahja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eräs ajatelma ja
näkemys Naisesta.

Vilpitöntä.

 

Käyttäjän kaikki runot