Tulevaisuus on sinun

Runoilija Poppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mansikoita iltahämärällä. minä se olen.
 

Vapautta on

Ottaa yöjuna Pietariin
Ja ryypätä aamusta.
Kun kukaan ei kysy:

”Miksi?”

Et tiedä tuonkaan nimeä,
ja siksi haluat sen

Annat ja saat;
hävyttömyyksiä,
hullutuksia ja
naurua ilman vaatimuksia

ei tarvita kelloja,
ei ole pakko nousta,
ei mennä minnekkään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot