Pipo

Runoilija Poppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mansikoita iltahämärällä. minä se olen.
 

Annoit sen minulle
lämpimin käsin,

hymysuin.

“Talvet ovat nykyisin niin kylmiä”,
huuliltasi luin.

“Kiitos” vastasin,
takaisin hymyilin.
Eleesi oli

mitä ihanin.

Viimeinen katse liitää
sun lapasiin

ja mietin,

ajatuksella voisimme matkata,
vaikka Pariisiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot