Kerroit sen itse

Runoilija Poppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mansikoita iltahämärällä. minä se olen.
 

Minä tiedän paljon
kissoista
ja niiden nimistä

busseista
ja minne ne vie

ruuasta
ja sen syömisestä
ja miten se liittyy sinuun

Tiedän vyötärösi mitan
sentilleen
(millilleen)
ja kun se muuttuu,

minä tiedän senkin

Minä tiedän
appelsiinin kalorimäärän
ja myös niiden mehun

Sormiesi tärinän,
kun ei ole muita

Ja minä tiedän,
ettei ole helppoa
salailla,
esittää,
kertoa satuja

Ja sinä et muutu,
mutta minä tiedän sen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot