Nimetön

Runoilija Ujotyttå

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2010
Viimeksi paikalla: 30.4.2016 2:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tähdet nuo.

Mulle lohtua tuo.

Vaikka tiedän ettet palaa mun luo.

Edessäni vain iso suo.

Selviänkö siitä lainkaan.

Mitä minun tuurillani eteen sainkaan.

Mitä edes minä hainkaan.

Tässä lohduttomassa suhteessa.

En voi elää sinun nuhteessa.

Mutta haluan sinun kuulevan.

Läpi tämän tunteiden sään tuulevan.

Että olet rakkain aina.

Ja huolet kanssasi eivät paina

Ikuisuuden .

odotan sen.

että löydän aidon rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, rytmikäs ja hieno runo.

Ken jaksaa ikuisuuden. Suuri mittaamaton.

Pidän runostasi =)

 

Käyttäjän kaikki runot