Nimetön

Runoilija Ujotyttå

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2010
Viimeksi paikalla: 30.4.2016 2:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä rakastuin,
Mutta jossakin vaiheessa havahduin,
Että kaiken elämässä menettää,
Ajattelin että parasta on vain että eletää,
Mutta ei,
Ei riitä sekään,
Ennen tiesin,
Ja välillä kielsin,
Mitä on rakkaus,
Nyt en enään tunnista sitä,
Enkä tiedä mitä,
Tapahtui minulle,
Voisinpa antaa sinulle.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot