Nimetön

Runoilija Ujotyttå

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2010
Viimeksi paikalla: 30.4.2016 2:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka voi tuntua näin tyhjältä,
Kuinka voi tuntea itsensä näin tyhmältä,
Miten voin kaikki ihmissuhteet tyriä näin,
Joka ikinen aamu mä herään ja huomaan että yksin jäin,
Enkä tiedä edes missä se syy on,
Tunnen olevani niin onneton,
Tahdon vain sen rakkauden jonka kerran sain,
Tahdon vain ne kaverit jota kauan hain,
Tahdoin vain sen ihanan perheeni,
Antakaa anteeksi kaikki erheeni,
Ottakaa mut takaisin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot