Kulississa

Runoilija b1556e7cc79a4c3f30c3b75d9adfa1d9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2003
Viimeksi paikalla: 19.7.2019 1:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun ihminen unohtaa olevansa olemassa, häntä ei enää ole. *Katkeraa itkua ja polttavia kyyneliä*
 

Pakonomaista liikettä, irtoumista itsestään
minusta tehtiin heikko, olinko jo aiemmin?
Ei halua elämään, ei omanarvontunnetta

Kulissien pudotessa näin, teit peilikuvasi
minusta

Tunne sydänmessäni kun tunsin sinut, sinun peilikuvasi,
saatoin kaiken antaa anteeksi, en sinulle vaan mikä teki
sinusta sinut, luonne kasvaa elämän edetessä

Ei rakkaampaa kuin itsensä.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot