Niin Lopullista...

Runoilija Runosielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihana runo voi pelastaa arkiselta harmaudelta....runot tulevat vain täältä sisältä, sydämmestä, paikassa odottamattomassa!
 

Olen tänäänkin vuodattanut kyyneliä,
niin että se koskee minun silmiäni.
Kadottanut olen elämäni tarkoituksen,
sut siis lopullisesti menettänyt.

Sä mun tunteillani vieläkin leikit,
ja samalla minulle valheitas kerrot.
Sä mun haluat kärsivän,
ja itkuuni joka ilta nukahtavan.

Sä taas tulet tätäkin katumaan,
opitkohan koskaan elämään.
Yhdestä ainoasta virheestä,
ei voi ketää lopullisesti tuomita.

Nyt on aikakin lopettaa,
tämänkin mitättömän elämä.
Ruusun siihen tiputtaa,
jossa oli joskus elämää.

Selite: 
Viimeinen Runo...
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivon ettei ole viimeinen runosi-surullista.Rakkaus koskee.

 

Käyttäjän kaikki runot