Unohdettu

Runoilija Runosielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihana runo voi pelastaa arkiselta harmaudelta....runot tulevat vain täältä sisältä, sydämmestä, paikassa odottamattomassa!
 

Odotan sua täällä
ikuisesti jään päällä.
odottaen milloin se pettää.
Se haluu sinut viedä pois
etten sua enää nähdä vois
koskaan koskettaa,
tai huuliasi omiini painaa.
Se haluu kaiken itselleen,
nähdä minun vielä kärsivän,
omaan itkuuni nukahtavan.
Ethän mua tänne jätä,
pimeään tunneliin kadota.
Baby älä mua unohda..ikinä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot